Houdt deze pagina in de gaten voor interessante nieuwtjes/updates over Breda International Airport.

Social Sofa project op Spottersplek

Nu de zon gaat schijnen en er langzaam weer meer mogelijk is door versoepelende maatregelen start Halderberge langzaam weer op. Mensen gaan naar buiten om te fietsen en te wandelen. Een van de plekjes in Halderberge waar je mooi kunt recreëren in Halderberge is de spottersplek bij Breda International Airport.

Op initiatief van Breda International Airport wordt deze spottersplek in de komende maanden geïnformeerd tot een prachtige ontmoetingsplek voor spotters, fietsers, wandelaars en motorrijders. Door een bijdrage van de Economische Koepel Halderberge en Visit Halderberge wordt hier een ontmoetingsplek met social sofa’s en een social wall gemaakt.

Samen bouwen
Dit community art project wordt samen met inwoners van Bosschenhoofd en de omgeving vorm gegeven. De social sofa is een project om de buurt en de omgeving te leren kennen en de leefbaarheid te verbeteren door samen sofa’s te beplakken met mozaïeksteentjes. Er staan ​​banken over de hele wereld op basis van dit Tilburgse idee.

OPROEP: ontwerpers en creatievelingen gezocht! 
Er is geen beter moment om met dit initiatief te beginnen. De coronacrisis loopt op zijn eind en we snakken naar contact en samenzijn. Halderbergse kunstenaars worden gevraagd ontwerpen te maken voor de muur, sofa en hockers. Ben je creatief en wil je jouw ontwerp vereeuwigd zien op de spottersplek? Je kan je ontwerpen inleveren tot 28 april. Of ga je liever mozaïeken aan de muur? We zoeken inwoners en omwonenden die het leuk vinden samen met anderen hun steentje bij te dragen aan dit bijzondere project.

Meer informatie
Neem een ​​kijkje op de Facebookpagina van Social Sofa Halderberge voor meer informatie over de ontwerpen, het aanleveren van ontwerpen en om je aan te melden als vrijwilliger voor het mozaïeken.

Voor meer informatie over het project Spottersplek Breda International Airport kunt u contact opnemen met Wim Hofstede: 

Mail: Wim@visithalderberge.com 
Tel: 06-50214511

Breda International Airport vaccinatie locatie in West-Brabant

Foto: BN-de stem

De GGD West-Brabant heeft in april vier extra locatie ingericht waar mensen een vaccin kunnen halen tegen het coronavirus. De nieuwe locaties zijn Breepark Breda, Roosendaal, Almkerk en Breda International Airport in Bosschenhoofd. Het totale aantal vaccinatielocaties in de regio komt daarmee op zes.

Op het vliegveld in Bosschenhoofd zijn 2 hangars gereed gemaakt als prik locatie. Begin mei gaat de locatie op Breda International Airport operationeel.
De locatie op Breepark is al enige weken in gebruik.

De vaccinatie locatie ligt aan de zuidkant van het vliegveld.
Ingang is bij de terminal aan de Bredasebaan. Er is ruim gelegenheid tot parkeren, de locatie is ook bereikbaar per fiets.

Breda International Airport is samen met Breda Aviation, restaurant Bargo en Forum Group ontzettend trots om op deze manier bij te kunnen dragen aan de strijd tegen corona.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en informatie over Breda International Airport digitaal. Vermeld in de mail uw naam en uw e-mailadres, zodat wij uw aanmelding kunnen verwerken. Indien de link op deze pagina niet werkt, kunt u zelf een e-mail met boven genoemde gegevens sturen naar info@breda-airport.eu

Scroll naar top