De Cockpit

Geniet van een heerlijke lunch of diner, terwijl op nog geen twintig meter afstand de vliegtuigen van de grond loskomen. Het kan in Café-Restaurant ‘De Cockpit’ in Bosschenhoofd. Nodig collega’s en / of vrienden uit voor een chique diner, een Engelse High-Tea, een bak koffie of een glas bier. Reserveer uw tafel op de website van De Cockpit of bel direct naar 0165-313129.

Impressie de Cockpit

Restaurant Bargo

Is een heerlijk informeel restaurant direct aan de A58 en een uitstekende uitvalsbasis voor een borrel op het terras, lunch, diner of een evenement om iets te vieren. Bargo biedt een toegankelijke menukaart en streeft ernaar een gezellige ervaring te creëren voor al onze gasten. Een ruimte om samen te komen, te vieren, te eten, te verbinden, te genieten, te vergaderen, te ontspannen en weg te lopen met een glimlach op je gezicht.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken met onze overheerlijke gerechten in onze fijne ambiance. Onze menukaart wisselt met enige regelmaat, zodat u steeds weer kunt genieten van nieuwe, culinaire creaties van onze keukenbrigade.

Reserveer uw tafel op de website van Bargo

Scroll naar boven