Breda International Airport heeft een hoop bedrijven in de luchtvaartbranche gevestigd op het terrein. De unieke locatie in combinatie met een gunstige ligging – aan de A58 – maakt het een geschikte locatie om te werken of vergaderen. 

Bedrijven op het vliegveld:

AEC Skyline B.V.
Een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in luchtvaartonderhoud. AEC Skyline richt zich op zowel private- als overheidsinstellingen en ondersteunt in operationele omstandigheden en tijdens trainingen. Meer weten? Bezoek de website van AEC Skyline B.V.

AEC Medicals B.V.
Een gecertificeerd centrum dat vliegmedische keuringen mag verrichten. Meer weten? Bezoek de website van AEC Medicals.

APS Europe
Richt zich al meer dan drie decennia op het aanpakken van luchtvaartveiligheidsproblemen. Simpel omschreven: APS Europe help piloten iedereen veilig naar bestemming te brengen. Mee weten? Bezoek de website van APS Europe.

Braincap Software & Services
Dienstverlener in de IT en software. Richt zich op Aviation Logistics en Avionica producerende bedrijven. Meer weten? Bezoek de website van Braincap Software & Services.

Breda Aviation
Een professionele vliegopleiding volgen? Dat kan bij Aviation. Breda Aviation is de grootste ATO (Approved Training Organisation) van Zuid-Nederland. Ook op het gebied van recreatie kun je hier terecht. Van een rondvlucht met het gezin tot een origineel uitstapje met klanten: bij Breda Aviation ben je aan het juiste adres. Meer weten? Bezoek de website van Breda Aviation.

CNE air
Luchtvaartreclame: adverteer met uw bedrijf, campagne of persoonlijke boodschap. CNE Air heeft als thuisbases vliegveld Midden Zeeland en tussen Roosendaal en Breda in Noord-Brabant. Meer weten? Bezoek de website van CNE air.

Eutronix B.V.
Een toonaangevende importeur en distribiteur van mobiele hardwareoplossingen voor o.a. de luchtvaart. Eutronix (Nederland) biedt tevens professionele services aan rondom het inzetten van (mobiele) apparatuur. Meer weten? Bezoek de website van Eutronix.

Forum Group B.V.
Een vastgoed investeringsfonds voor maatschappelijk vastgoed en exploitatiegebonden vastgoed. Na de verwerving van Breda International Airport in 2008, is er intensief geïnversteerd in de luchtvaartondernemingen. Meer weten? Bezoek de website van Forum Group B.V.

Glider Equipment
Verkoopt alle mogelijke onderdelen op het gebied van zweefvliegen. Op Breda International Airport worden een aantal onderhoudsruimtes verhuurd, compleet met gereedschap dat specifiek benodigd is voor onderhoud. Meer weten? Bezoek de website van Glider Equipment.

Mastenbroek Aeroskill B.V.
Professionals op het gebied van luchtvaartonderhoud. Gespecialiseerd in onderhoud en reparaties. Meer weten? Bezoek de website van Mastenbroek Aeroskill B.V.

MGC 25
Vliegclub die gebruik maakt van een moderne touring motorglider (TMG). Meer weten? Bezoek de website van MGC 225.

Orange Aircraft
Orange Craft is gespecialiseerd gespecialiseerd in de engineering en productie van casco’s voor GA-vliegtuigen, aerobatic vliegtuigen en UAV’s (onbemand vliegtuig of drone). Meer weten? Bezoek de website van Orange Aircraft.

PBSIM B.V.
Investeert, ontwikkelt en levert moderne systemen voor vluchtsimulatoren. Denk aan beeldschermen en instrumenten voor Boeing, Airbus en de militaire markt (Hawk, A-10 en F-16). Meer lezen? Bezoek de website van PBSIM B.V.

QMOSS
Service & reparatiecenter van QMOSS. Hier worden defecte devices hersteld. QMOSS is partner van Eutronix. Meer weten? Bezoek de website van QMOSS.

Skydive ENPC
Hier kun je terecht voor alles wat te maken heeft met parachutespringen: tandemspringen, zelf een opleiding volgen en het boeken van demonstraties. Skydive ENPC is de oudste parachutevereniging van Nederland. Meer weten? Bezoek de website van Skydive ENPC.

SXI – Southern Cross International B.V.
Luchtvaartdienstverlener in o.a. ferryvluchten, testvluchten, Special Mission Operations, consultancy en ondersteuning bij vliegoperaties. Meer weten? Bezoek de website van SXI – Southern Cross International B.V.

TTC Seppe
Trainingscentrum die zich richt op professionele piloten die zich willen verbeteren op het gebied van: kennis, vaardigheden en het bewustzijn van (het verlies van) controle. Meer weten? Bezoek de website van TTC Seppe.

Vliegclub Seppe logo

Vliegclub Seppe
De leden van deze vliegclub zijn luchtvaartenthousiastelingen, die zelf willen (leren) vliegen in clubverband. De club beschikt tevens over eigen vliegtuigen die tegen kostprijs verhuurd kunnen worden. Meer weten? Bezoek de website van Vliegclub Seppe.

Vliegwerk Holland BV is an EASA Part 145 and FAA approved maintenance and repair station for the General Aviation.

Fore more info see our website w3.vliegwerkholland.nl

Scroll naar boven