Breda International Airport is een zeer geschikte luchthaven voor de zakelijke luchtvaart. De centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen heeft veel voordelen om efficiënt en snel te reizen.

Een bijkomend voordeel is de kleinschaligheid van de luchthaven. Dit zorgt voor onder andere dat het mogelijk is de reistijd te minimaliseren. Er zijn geen wachtrijen en er is ruimschoots aanwezigheid van gratis parkeergelegenheid op de luchthaven.

Door strenge waarborging van privacy aan boord is het mogelijk (vertrouwelijke) vergaderingen en onderhandelingen te houden tijdens de reis.

Zakenreizen boek je via Breda International Airport en worden gefaciliteerd door Fly Aeolus  en Blue Sky Aviation.

Fly Aeolus

Reizen per privé-vliegtuig? Dat kan bij Fly Aeolus. Voor zowel privé-reisactiviteiten als zakelijke vluchten: bij Fly Aeolus vlieg je met een comfortabel vierzits vliegtuig (1 piloot en 3 passagiers) speciaal gebouwd om te landen op een kleinere dichter bij je vertrek en aankomstadres. Alle vliegtuigen van Fly Aeolus hebben een bagageruim van 10 kg per passagier en zijn standaard uitgerust met een vliegtuigparachute.

Fly Aeolus verzorgt haar vluchten met een Cirrus 22. En omdat ze op me er dan 1600 regionale opereren is, is er altijd een luchthaven beschikbaar binnen 20 minuten rijden van je vertrekpunt of je bestemming. Hierdoor worden reismogelijkheden voor regionale klanten tegen lagere prijzen.

Op zoek naar een goedkoop alternatief voor een privéjet of naar een goedkope taxivluchten? Bekijk hier de voorwaarden, toestellen en mogelijkheden van Fly Aeolus.

Blue Aviation

Word lid van de club! Bij Blue Sky Aviation vlieg je met een eigen privé-toestel, zonder individueel een toestel aan te schaffen.

Je kunt als partner (mede-vennoot) van Blue Sky Aviation op een betaalbare, transparante en veilige manier per vliegtuig op bestemming raken – in een eigen toestel.

Meer weten over de voorwaarden en vliegtuigen?
Lees dan hier meer over Blue Sky Aviation.

Scroll naar top