Breda International Airport is een zeer geschikte luchthaven voor de zakelijke luchtvaart. De centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen heeft veel voordelen om efficiënt en snel te reizen.

Een bijkomend voordeel is de kleinschaligheid van de luchthaven. Dit zorgt voor onder andere dat het mogelijk is de reistijd te minimaliseren. Er zijn geen wachtrijen en er is ruimschoots aanwezigheid van gratis parkeergelegenheid op de luchthaven.

Door strenge waarborging van privacy aan boord is het mogelijk (vertrouwelijke) vergaderingen en onderhandelingen te houden tijdens de reis.

Zakenreizen boek je via Breda International Airport en worden gefaciliteerd door Fly Aeolus  en Blue Sky Aviation.

Fly Aeolus

Reizen per privévliegtuig? Dat kan bij Fly Aeolus. Voor zowel privé-reisactiviteiten als zakelijke vluchten. Onze lucht taxi’s kunnen landen op kleinere luchthavens dichter bij je vertrek- en aankomstadres. Fly Aeolus opereert op meer dan 1600 luchthavens in Europa voor een fractie van de prijs van een privéjet; er is altijd een luchthaven beschikbaar binnen 20 minuten rijden van je vertrek of eindpunt. Fly Aeolus wordt gewaardeerd om haar snelle en toegankelijke service op het verstrekken van een goedkoper alternatief op een privéjet. Op zoek naar een vlucht in Europa met een vliegtaxi? Bekijk alle bestemmingen en prijzen van Fly Aeolus op de website! 

Blue Aviation

Word lid van de club! Bij Blue Sky Aviation vlieg je met een eigen privé-toestel, zonder individueel een toestel aan te schaffen.

Je kunt als partner (mede-vennoot) van Blue Sky Aviation op een betaalbare, transparante en veilige manier per vliegtuig op bestemming raken – in een eigen toestel.

Meer weten over de voorwaarden en vliegtuigen?
Lees dan hier meer over Blue Sky Aviation.

Handling request

Breda Airport helpt u graag met het afhandelen van uw privévlucht. Wij kunnen u helpen in alles dat komt kijken bij een zakenvlucht.

Bij vluchtvoorbereiding faciliteren (waaronder brandstof, eventuele slots, openingstijden, stalling, douane/paspoortcontrole, GENDEC).

Wij hebben ruime ervaring met zakelijke luchtvaart, en denken als het gaat om de vlotte afhandeling van uw toestel -of dat van uw klant- graag mee.

Voor een handling request kunt u onderstaande gegevens contacteren. 

CONTACTGEGEVENS

Dick van Gasteren
Havenmeester & Operations Manager
d.vangasteren@breda-airport.eu

Scroll naar boven