Breda International Airport is goed bereikbaar vanaf de snelweg A58 (Breda & Roosendaal) afrit 21. Het vliegveld heeft twee bedrijventerreinen, te weten Noord en Zuid, met elk hun eigen entree. Het noordelijke gedeelte kenmerkt zich voor de leisuremarkt, zoals vliegclubs, museum, parachutisten en de havendienst. Het zuidelijke gedeelte richt zich op de zakelijke markt, zoals de Terminal, evenementen- en vergaderlocaties en entree van het Airparc. Beide terreinen zijn uitstekend bereikbaar via onderstaande gegevens:

Breda International Airport - Noord

Vanaf Etten-Leur (A58)
Komende vanaf Etten-Leur neemt u afslag Seppe (21) en slaat u daarna rechtsaf naar de Rucphenseweg (N638). U rijdt vervolgens tot aan de rotonde en neemt de eerste afslag rechts naar de Pastoor van Breugelstraat, waarna u direct links het parkeerterrein van het vliegveld oprijdt.

Vanaf Roosendaal (A58)
Komende vanaf Roosendaal neemt u afslag Seppe (21) en slaat u daarna rechtsaf naar de Rucphenseweg (N638). U rijdt vervolgens tot aan de rotonde en neemt de eerste afslag rechts naar de Pastoor van Breugelstraat, waarna u direct links het parkeerterrein het vliegveld oprijdt.

Breda International Airport - Zuid

Breda International Airport is goed bereikbaar vanaf de snelweg A58 (Breda en Roosendaal). U neemt afslag 21 (Seppe) en slaat daarna rechtsaf richting Bosschenhoofd (Rucphenseweg). U rijdt vervolgens tot aan de rotonde, waar u de eerste afslag rechtsaf afslaat naar de Pastoor van Breugelstraat. U volgt deze weg richting de snelweg (parallelweg) tot u op de Bredasebaan rijdt. Aan de linkerzijde bevindt zich de terminal waarna u links het parkeerterrein van het vliegveld oprijdt.

Note: de navigatie herkent de Bredasebaan niet als straatnaam. Wij adviseren uw navigatie in te stellen op de Pastoor van Breugelstraat en dan de route te volgen.

Scroll naar boven