Breda Aviation

Enjoy the sky, learn to fly!
Breda Aviation is een vliegschool waar alle mogelijke vliegopleidingen worden aangeboden. Van sportvlieger tot verkeersvliegers: Breda Aviation leidt heeft een breed aanbod aan vliegopleidingen. Je kunt ook terecht voor proeflessen en het huren van vliegtuigen.

Breda Aviation is een ATO (Approved Training Organisation) erkende vliegschool. Dit houdt in dat alle opleidingen voldoen aan de Europese normen. Ondanks de hoge mate van professionaliteit, kwaliteit en veiligheid blijft de sfeer bij Breda Aviation ongedwongen en gezellig. Het team met ervaren instructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden bij het behalen van jouw einddoel.

De vliegschool is gevestigd in een modern pand op Breda Airparc, gelegen aan de zuidzijde van Breda International Airport.

Meer weten? Neem contact op met Breda Aviation.

Vliegclub Seppe

Van droom tot werkelijkheid door zelf te leren vliegen?
Dat kan op vele manieren.

Wil je eerst proberen of het vliegen iets voor je is?
Volg dan een introductiecursus “Try2Fly” via Vliegclub Seppe.

Wil je op een professionele en toch informele manier je brevet behalen?
Volg dan een LAPL of PPL vliegopleiding binnen onze Vliegclub onder leiding van ervaren instructeurs.

Wil je na het behalen van je brevet veel plezier blijven beleven aan het vliegen?
Vlieg dan als lid van Vliegclub Seppe met collega vliegers door geheel Europa in betaalbare clubtoestellen die je ter beschikking staan

Raadpleeg de website www.vliegclubseppe.nl voor alle informatie, of nog beter, maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek op de Vliegclub met een van de (bestuurs)leden.
Tel. 06 39605322

Scroll naar boven