Spottersplek

De spottersplek bij Breda International Airport krijgt in 2022 een nieuw jasje. Samen met Social Sofa, kunstenaars en inwoners van Halderberge gaan we hier de komende maanden bouwen aan een mooie spottersplaats.

De Social Sofa is een concept van community art, een kunstwerk van en voor de gemeenschap waar je volop gebruik van kunt maken. Het maakt van de spottersplek een ontmoetingsplek voor luchtvaartliefhebbers, maar ook voor fietsers en wandelaars, recreanten en toeristen.

In deze fase wordt gewerkt aan een wand van 6,00 bij 2,50 meter, welke beplakt gaat worden met meer dan 70.000 gekleurde tegeltjes van 2×2 cm. 
Aan de vliegveld zijde is een tribune vormige zitelement geplaatst om het vliegverkeer te kunnen bekijken.
Ook worden er drie gemozaiekte divans geplaatst. Deze zijn reeds voltooid in een sociale werkplaats. 

De spottersplek is een initiatief van Breda International Airport in samenwerking met de Economische Koepel HalderbergeKunstenaarscollectief Halderberge en Visit Halderberge.

Bijdragen?

Vind je het leuk om letterlijk en figuurlijk een steentje bij te dragen aan de sociale muur? Dat kan! We zoeken creatievelingen die tussen medio mei en  augustus hebben om regelmatig een handje bij te steken. Op de eerste verdieping van de terminal zijn twee werkruimtes beschikbaar met uitzicht op het vliegveld.

 

Bank adopteren

De spottersplek is een publieke plaats waar, in de zomermaanden, veel bezoekers op af komen. Nu al, dat zal met de plaatsing van de muur, sofa en hockers alleen maar meer zijn. Als ondernemer kan je bijdragen aan dit project.

Voor meer informatie of aanmeldingen, neem contact op met onderstaande contact gegevens:

Mail: sse@breda-airport.eu
Tel: 06-4005 0185

Scroll naar top