Breda Aviation

Bij Breda Aviation op het terrein van Breda International Airport, kun je terecht voor alle mogelijke vliegopleidingen. Van sportvlieger tot verkeersvlieger: alles is mogelijk. Ook als het gaat om een proefles of het huren van een vliegtuig, kun je aankloppen bij Breda Aviation.

Ondanks de hoge mate van professionaliteit, kwaliteit en veiligheid, blijft de sfeer ongedwongen en gezellig.

Interesse in een vliegopleiding, het huren van een vliegtuig of een proefles? Bezoek dan de website van Breda Aviation.

Tip: iemand in je omgeving die altijd al eens heeft willen vliegen? Geef een proefles cadeau! Gegarandeerd een van de meest originele cadeaus die je weg kunt geven.

ENCP

ENPC staat voor de Eerste Nederlandse Parachutisten Club. Parachutistenvereniging ENPC is gevestigd op het terrein van Breda International Airport. Hier kun je terecht voor alles wat te maken heeft met parachutespringen. Of je nu een duosprong wil maken, een opleiding wil volgen of een showsprong wil boeken: bij ENPC ben je aan het juiste adres.

Wist je dat ENPC de oudste parachutistenvereniging van Nederland is? Ze maken er nog elke dag een feestje van! Kenmerkend aan de club is het informele en gezellige karakter. Het is een vereniging zonder winstoogmerk waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de individuele springer.

Durf jij de sprong te wagen in de Cessna 208 grand caravan hieronder ?

Lees dan meer op de website van ENPC

Vliegclub Seppe

Van droom tot werkelijkheid door zelf te leren vliegen? Dat kan op vele manieren.

Wil je eerst proberen of het vliegen iets voor je is? Volg dan een introductiecursus “Try2Fly” via Vliegclub Seppe.

Wil je op een professionele en toch informele manier je brevet behalen? Volg dan een LAPL of PPL vliegopleiding binnen onze Vliegclub onder leiding van ervaren instructeurs.

Wil je na het behalen van je brevet veel plezier blijven beleven aan het vliegen? Vlieg dan als lid van Vliegclub Seppe met collega vliegers door geheel Europa in betaalbare clubtoestellen die je ter beschikking staan.

Raadpleeg de website www.vliegclubseppe.nl voor alle informatie, of nog beter, maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek op de Vliegclub met een van de (bestuurs)leden.
Tel. 06 39605322

Scroll naar boven